26. kesäkuuta 2013

Se ehti sittenkin ajoissa

 
 
 

Valkoinen köynnösruusuni nimittäin puhkesi kukkaan Juhannuksen kunniaksi. Se on toinen niistä merkeistä, jotka merkitsevät minulle oikean kesän alkua.

Huomaathan mikä valtava määrä nuppuja siinä onkaan, tuskin maltan odottaa niiden kaikkien avautumista.  Nuput kaiken lisäksi sopivat enemmän kuin hyvin tänne Nuppu Home blogiin :-)

Luonnonvalkoista trikookudetta löytyy vielä varastosta ja siitä on syntymässä joukko uusia virkattuja koreja myyntiin. Haluaisitko tilata omasi vaikka mökkituliaiseksi?

Aurinkoista ja onnen täyteistä kesäkuun viimeistä viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

  1. Ihana, ihana ruusu...nuo valkoiset korit ovat kauniita...
    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi antamastasi palautteesta korejani kohtaan. Juuri aloittelen paria uutta valkoista tilaustyötä - kivaa, kun näillä säillä voi virkata puutarhassa ja samalla kuunnella mustarastaan upeaa laulua.

      Poista
  2. Valkoiset kukat ovat aina kauniita, kuvasin juuri äitini valkoisia ruusuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä sitten mennä kurkkaamaan taas sun blogista niiden ruusujen ihanaisia kuvia. Osaat ottaa niin kauniita kuvia, että ei voi kuin ihailla.

      Poista
  3. Kauniita ruusuja, ihania nuppuja ja mahtavia nupun virkkaamia koreja :) Edelleen ihmettelen, miten saat noin siistiä jälkeä käsitöihisi. Olet kyllä taitava <3

    Pystyisiköhän virkkaamalla tekemään oikein kassin... sellaisen rantakassin... kunhan mietin :)

    Terkuin, Frida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Frida. Kiitos palautteestasi. Totta kai pystyn rantakassin tekemään - huomaatko miten kova usko mulla on omiin kykyihin! heh. Ongelmana on nyt vain ajan käyttö, mutta eiköhän tuollainenkin kokeilu jossain vaiheessa kesää onnistu. Sen pitäisi mielestäni levitä ylöspäin ja siinä pitää olla nahkaiset kantokahvat - vähän kuin Tine K kaislakorissa, eiks vaan ?

      Poista
  4. Blogissani on siulle tunnustus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Laitan hyvän kiertämään, tosin pienellä viiveellä :-) Ihanaa, kun aurinkoiset päivät senkun vaan jatkuvat. Heh, tein itselleni pienen aurinkokatoksen pihaan, jotta virkkaus sujuisi ulkonakin - kiitos vinkistä.

      Poista
  5. Thank you Maria, you really have beautifull photos of country stylish homes. Thanks for the link ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...