TARINA BLOGIN SYNNYSTÄTervetuloa Nuppu Home -blogiin ja kauppaan!

Olen espoolainen 50+ kädentaitoja rakastava nainen, mieleltäni vielä "nuppu".
Olin haaveillut omasta käsityö- ja sisustusblogista jo jonkin aikaa, mutta en tiennyt miten aloittaa. Kesällä 2010 tartuin virkkuukoukkuun, edellisen talven aikana päässä muhineista ideoista syntyi käsissäni muutamia sisustustuotteita. Annoin niitä lahjaksi ystävilleni, mutta halusin jakaa aikaansaannoksiani muidenkin kanssa ja tässä sitä nyt ollaan!

Blogin nimi syntyi kuin itsestään:
lasteni ollessa pieniä, he antoivat minulle "hellittelynimeksi" Nuppunen. Se tuo edelleen hymyn huulilleni ja tuntuu tässä iässä erityisen lempeältä. Tärkein paikka elämässäni on aina ollut koti, joten "home" tuntui luontevalta sanalta blogin nimessä.

Syntyi NUPPU HOME.

Päivätyöni oli monia vuosia IT-alalla ja viime vuosina vaatekaupassa, jolloin vapaa-aikanani nautin erilaisten käsitöiden parissa puuhaamisesta. Nykyisin elän unelmaani oman yhden naisen käsityöyritykseni pyörittäjänä ja pää on uusia ideoita täynnä. 2016 alkaen olen työskennellyt samanaikaisesti ihanassa lifestyle-putiikissa, jossa joitain Nuppu Home -tuotteita myös myynnissä.

Tuotteideni kantavana ajatuksena on materiaalien ekologisuus, kotimaisuus ja kierrättäminen (vanhoja matonkuteita, kutomojen tai käsityöharrastajien ylijäämälankoja tai kangaskutomojen ylijäämäpakkoja, kirpputoreilta löytyneiden vaatteiden, verhojen, pöytäliinojen ja esim miesten kauluspaitojen uusiokäyttöä kankaina jne.)
Oleellista on myös luonnonmateriaalien käyttö, kuten pellava, puuvilla ja villa.
Keinokuituja vältän kaikin keinoin.Käy tutustumassa tuotteisiini blogini etusivulla. Valmistan niitä käsityöpajassani kotona ja myyn nyt myös sinullekin iloa tuottamaan!
Myyntikanavat etsivät kokoajan muotoaan.

Virkkaan ja ompelen mallistoni tuotteita myös tilauksesta. 
Mikäli sinulla on omia valmiita kuteita tai joku rakas verho, lakana, pöytäliina, paita tai miltei mikä tahansa vanha ja kulunutkin "riepu", jonka haaveilet saavasi uusikäyttöön vaikkapa sisustus- tai säilytyskorina, ota mieluusti yhteyttä.
Yhteystietoni löydät blogin etusivulta tai tilausohjeet-sivulta.

käsityöterveisin
Riitta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...