TILAUSOHJEET

Tilaukset tehdään sähköpostitse
lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen tissarii@gmail.com  
ja kerro, minkä tai mitkä tuotteet haluat tilata tai millaisen tuotteen toivoisit minun valmistavan sinulle omien toiveidesi mukaisesti.
Voit toki ähettää tilauksesi tai tiedustelusi minulle myös tekstiviestillä 
numeroon 040-757 1109 (Riitta Tissari).

Maksutapa ja toimitusaika:
Sovittuamme sähköpostitse haluamasi tuotteen/tuotteet ja hinnat, maksat lähetyksen etukäteen antamalleni pankkitilille.
Kun maksusuorituksesi on saapunut, lähetän tilaamasi tuotteet sinulle mahdollisimman pian. Mikäli toimitusaika jostain syystä tulee pitkittymään, ilmoitan siitä sinulle viipymättä. Sinulla on tietenkin täysi oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotettani koskeva tilaus. Pidätän oikeuden tilauksen perumiseen mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty, enkä pysty sitä toivomassasi ajassa valmistamaan.

Toimitus:
Toimitan valmistamani tuotteet sinulle postitse (Suomessa) ja lisään ilmoittamiini hintoihin pakkaus- ja postituskuluja, n 2-8,50 € suuruusluokkaa (riippuu painosta ja pakkauksen koosta, hinnat Postin hinnaston mukaiset).
Sinulla on aina myös mahdollisuus noutaa ne itse pihapuodistani Espoon Olarista.
Hinnat ovat alv 0%.

Palautusoikeus:
Valmistamissani tuotteissa on normaali Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palauttaessasi tuotetta, sen tulee olla samassa kunnossa kuin missä sen vastaanotit. Liitä palautuksen yhteyteen yhteystietosi, tilinumerosi sekä syy palauttamiseen. Toivon sinun kuitenkin ottavan minuun sähköpostitse yhteyttä ennen kuin palautat tuotteen.

Reklamaatiot:
Mikäli olet jostain syystä saanut väärän tuotteen tai saamasi tuote on vahingoittunut tai muuten virheellinen, ota välittömästi yhteyttä minuun sähköpostitse, niin sovimme yhdessä miten toimimme.

Toivon sydämestäni, että löydät valikoimastani sinua mielyttäviä sisustustuotteita. 
Otan myös mielelläni vastaan tilaustöitä omien toiveidesi mukaisesti.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...